Hamidou mogelijk geduwd voor dodelijke aanrijding Laan van Bol’es Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – De nabestaanden van de 21-jarige Hamidou die vrijdagavond dood werd gereden op de Laan van Bol’es doen in de media een emotionele oproep. De dader van het ongeval heeft zich nog steeds niet gemeld op het bureau.

De Schiedammer werd doodgereden toen hij de weg wilde oversteken. De auto kwam vervolgens tot stilstand waarna er mogelijk vier jongeren op de vlucht waren geslagen. De jongen overleed ter plekke aan zijn verwondingen

- Advertisement -

Wilde verhalen doen de ronde
De politie onderzoekt of Hamidou vermoedelijk is geduwd. Verschillende omstanders zouden verklaard hebben dat de auto de Schiedammer express heeft aangereden. Bij de aanrijding zou de automobilist ook nog eens extra gas hebben gegeven. Vrienden van Hamidou zeggen daar echter niet in te geloven. Hij had volgens zijn familie en vrienden geen vijanden.

De politie heeft een grootschalig onderzoek opgestart. In de auto is gezocht naar DNA-sporen en uit de omgeving wordt gezocht naar camerabeelden waarop de verdachten mogelijk te zien zijn. ” Wijkagent Rein Hendriks deed zaterdag een soortgelijke oproep: ,,Oproep aan de veroorzaker van de aanrijding Laan van Bol’es Schiedam  gister; als je enig respect in je donder hebt, meld je dan bij ons.”

 Inmiddels liggen er op de plek van de aanrijding tientallen bloemstukken. De familie gaat er elke dag heen om bijeen te komen.

wpid-img-20151107-wa0000.jpg

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Explosie bij woning Burgemeester van Haarenlaan Schiedam

Schiedam - Bewoners van de Burgemeester van Haarenlaan in Schiedam zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een explosie bij...