Politie verricht onderzoek na vondst dode vrouw in woning Staringlaan Papendrecht

zondag 8 november 2015 22:49

Papendrecht – De politie is in een flatwoning aan de Staringlaan een onderzoek gestart nadat zij het stoffelijk overschot van een vrouw hebben aangetroffen. De vrouw was als vermist opgegeven waarna de politie een kijkje bij de woning ging nemen.

In de woning troffen zij de reeds overleden vrouw aan. Omdat haar doodsoorzaak niet direct duidelijk was is er een onderzoek gestart. Een FARR arts beoordeeld het overlijden.

Foto : Pieter van den Berg

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie verricht onderzoek na vondst dode vrouw in woning Staringlaan Papendrecht
Schrijver:

 

 

Papendrecht – De politie is in een flatwoning aan de Staringlaan een onderzoek gestart nadat zij het stoffelijk overschot van een vrouw hebben aangetroffen. De vrouw was als vermist opgegeven waarna de politie een kijkje bij de woning ging nemen.

In de woning troffen zij de reeds overleden vrouw aan. Omdat haar doodsoorzaak niet direct duidelijk was is er een onderzoek gestart. Een FARR arts beoordeeld het overlijden.

Foto : Pieter van den Berg

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!