Twee gewonden na frontale aanrijding Gordelweg Rotterdam

zondag 8 november 2015 23:58

Rotterdam – Op de Gordelweg zijn twee automobilisten gewond geraakt na een frontale aanrijding. Door een nog onbekende oorzaak raakte één van de bestuurders de macht over het stuur kwijt en schoot vervolgens over de middenberm. Deze kwam vervolgens tegen een tegemoetkomende auto tot stilstand.

De twee bestuurders raakten door het ongeval gewond. Zij zijn beiden naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de Gordelweg tussen de Schieweg en het Rozenlaanviaduct afgesloten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2054kl FMS_2055kl FMS_2058kl FMS_2061kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na frontale aanrijding Gordelweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Gordelweg zijn twee automobilisten gewond geraakt na een frontale aanrijding. Door een nog onbekende oorzaak raakte één van de bestuurders de macht over het stuur kwijt en schoot vervolgens over de middenberm. Deze kwam vervolgens tegen een tegemoetkomende auto tot stilstand.

De twee bestuurders raakten door het ongeval gewond. Zij zijn beiden naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de Gordelweg tussen de Schieweg en het Rozenlaanviaduct afgesloten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2054kl FMS_2055kl FMS_2058kl FMS_2061kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!