Getuigen dodelijk ongeval Laan van Bol’es Schiedam bang om te melden

maandag 9 november 2015 15:26

Schiedam – De politie heeft aanwijzingen dat mensen die meer weten van het dodelijk ongeval op de Laan van Bol’es niet durven te getuigen. Zij zijn mogelijk bang voor represailles. Wijkagent Alex Glijn deed een oproep op Facebook dat getuigen zich toch gaan melden.

De 21-jarige Hamidou Laiti werd door een automobilist in een gestolen Seat Leon doodgereden. De inzittenden gingen er vervolgens vandoor. Inmiddels is een 15-jarige jongen aangehouden als mogelijke verdachte. De wijkagent roept getuigen met informatie op om hun informatie anoniem te delen via Misdaad Anoniem op 0800-7000

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1187289951284732&id=1103434553003606/” width=”700″/]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Getuigen dodelijk ongeval Laan van Bol’es Schiedam bang om te melden
Schrijver:

 

 

Schiedam – De politie heeft aanwijzingen dat mensen die meer weten van het dodelijk ongeval op de Laan van Bol’es niet durven te getuigen. Zij zijn mogelijk bang voor represailles. Wijkagent Alex Glijn deed een oproep op Facebook dat getuigen zich toch gaan melden.

De 21-jarige Hamidou Laiti werd door een automobilist in een gestolen Seat Leon doodgereden. De inzittenden gingen er vervolgens vandoor. Inmiddels is een 15-jarige jongen aangehouden als mogelijke verdachte. De wijkagent roept getuigen met informatie op om hun informatie anoniem te delen via Misdaad Anoniem op 0800-7000

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1187289951284732&id=1103434553003606/” width=”700″/]

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!