Mogelijke koopafspraak via Marktplaats start met bedreiging vuurwapen Keltenoord Rotterdam

maandag 9 november 2015 22:16

Rotterdam – Maandagavond heeft een nog onbekend persoon geprobeerd een woning te overvallen. Mogelijk is een verkoop via Marktplaats uit de hand gelopen. De “koper” bedreigde het tweetal in de woning met een vuurwapen. Hij sloeg op de vlucht toen werd gemeld dat de politie al was gebeld.

De politie startte direct een zoekactie naar de verdachten. Op basis van de signalementen werden er twee personen aangehouden. Zij bleken er echter niks mee te maken te hebben. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte.

Foto: IJsselmondenieuws

image

 

0 reacties

Mogelijke koopafspraak via Marktplaats start met bedreiging vuurwapen Keltenoord Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagavond heeft een nog onbekend persoon geprobeerd een woning te overvallen. Mogelijk is een verkoop via Marktplaats uit de hand gelopen. De “koper” bedreigde het tweetal in de woning met een vuurwapen. Hij sloeg op de vlucht toen werd gemeld dat de politie al was gebeld.

De politie startte direct een zoekactie naar de verdachten. Op basis van de signalementen werden er twee personen aangehouden. Zij bleken er echter niks mee te maken te hebben. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte.

Foto: IJsselmondenieuws

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!