Politie onderzoekt melding schietpartij Volkstuinvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

maandag 9 november 2015 02:21

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart na een mogelijke schietpartij op het complex Volkstuinvereniging “De Vreelust” aan de Tjalklaan. Aldaar was een feestje aan de gang waarna er mogelijk schoten waren gehoord. Er bleek toen vervolgens ook sprake van één gewonde.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en ging direct op onderzoek uit. Voor zover bekend hadden zij nog geen hulzen aangetroffen. Op het terrein werd ook een gewonde aangetroffen. Deze kon echter ter plaatse door ambulancepersoneel worden geholpen en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd is nog geheel onduidelijk. Van het complex zijn de camerabeelden veiliggesteld en aanwezigen zijn gehoord. De politie zet het onderzoek voort.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2073kl FMS_2076kl FMS_2077kl FMS_2081kl FMS_2083kl FMS_2084kl FMS_2086kl FMS_2087kl FMS_2093kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt melding schietpartij Volkstuinvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart na een mogelijke schietpartij op het complex Volkstuinvereniging “De Vreelust” aan de Tjalklaan. Aldaar was een feestje aan de gang waarna er mogelijk schoten waren gehoord. Er bleek toen vervolgens ook sprake van één gewonde.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en ging direct op onderzoek uit. Voor zover bekend hadden zij nog geen hulzen aangetroffen. Op het terrein werd ook een gewonde aangetroffen. Deze kon echter ter plaatse door ambulancepersoneel worden geholpen en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd is nog geheel onduidelijk. Van het complex zijn de camerabeelden veiliggesteld en aanwezigen zijn gehoord. De politie zet het onderzoek voort.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2073kl FMS_2076kl FMS_2077kl FMS_2081kl FMS_2083kl FMS_2084kl FMS_2086kl FMS_2087kl FMS_2093kl

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!