Twee gewonden na brand in meterkast Floridaweg Capelle aan den IJssel

dinsdag 10 november 2015 00:25

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Floridaweg is omstreeks 23:30 brand uitgebroken in een woning. De brand brak uit in de meterkast van de woning. Aldaar zou vervolgens ook de gasleiding in brand hebben gestaan. De brandweer heeft twee bewoners uit het pand moeten halen.

De brand zelf was snel onder controle. Echter bleef het gevaar bestaan van het lekkende gas. Voor de twee bewoners kwam een ambulance ter plaatse. Deze heeft de twee bewoners naar het ziekenhuis gebracht in verband met rookinhalatie. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2099kl FMS_2100kl FMS_2101kl FMS_2103kl FMS_2106kl FMS_2111kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na brand in meterkast Floridaweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Floridaweg is omstreeks 23:30 brand uitgebroken in een woning. De brand brak uit in de meterkast van de woning. Aldaar zou vervolgens ook de gasleiding in brand hebben gestaan. De brandweer heeft twee bewoners uit het pand moeten halen.

De brand zelf was snel onder controle. Echter bleef het gevaar bestaan van het lekkende gas. Voor de twee bewoners kwam een ambulance ter plaatse. Deze heeft de twee bewoners naar het ziekenhuis gebracht in verband met rookinhalatie. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2099kl FMS_2100kl FMS_2101kl FMS_2103kl FMS_2106kl FMS_2111kl

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!