Brand op dak van videotheek Reigerlaan Vlaardingen

woensdag 11 november 2015 08:43

Vlaardingen – Op het dak van een videotheek aan de Reigerlaan heeft vannacht brand gewoed. Woensdagmorgen melde een omstanders aan de brandweer dat hij rook vanaf het dak zag komen van de videotheek in het winkelcentrum de Holierhoek.

De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand snel te blussen. Om alles te kunnen blussen moesten er sloopwerkzaamheden plaats vinden. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie heeft nog kort een Plaats Delict gemaakt maar heeft dit later weer opgeheven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand op dak van videotheek Reigerlaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Op het dak van een videotheek aan de Reigerlaan heeft vannacht brand gewoed. Woensdagmorgen melde een omstanders aan de brandweer dat hij rook vanaf het dak zag komen van de videotheek in het winkelcentrum de Holierhoek.

De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand snel te blussen. Om alles te kunnen blussen moesten er sloopwerkzaamheden plaats vinden. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie heeft nog kort een Plaats Delict gemaakt maar heeft dit later weer opgeheven.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!