Auto te water na stuurfout langs de Beijerscheweg in Stolwijk

donderdag 12 november 2015 00:23

Stolwijk – Vanavond rond 19:30 werd de politie opgeroepen voor een voertuig te water langs de Beijerscheweg in Stolwijk. De bestuurder was zijn auto uitgeklommen en belde zelf 112. Om deze reden werd er geen brandweer en ambulancedienst opgeroepen.

De automobilist naderde een tegenligger welke voor hem uitweek. De bestuurder kwam met een wiel in de berm terecht en voor dat de bestuurder het kon beseffen lag zijn auto al volledig naast de weg. Via de passagierskant kon hij uit het voertuig klimmen en hulp inschakelen. Zoals wel vaker de laatste weken zijn er momenteel een groot aantal lantaarnpalen buiten werking op de smalle Beijerscheweg. Mogelijk heeft dit een rol gespeeld bij het naast het wegdek terecht komen.

Er kwamen twee bergingswagens ter plaatse om het voertuig zonder schade uit het water te kunnen halen. Even na 21:00 was de auto eruit en geluk bij een ongeluk bleek dat de auto zelf verder kon rijden. Hierop kon iedereen weer retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

Beijerscheweg SWK (6) [112HM]

Beijerscheweg SWK (9) [112HM]

Beijerscheweg SWK (29) [112HM]

Beijerscheweg SWK (33) [112HM]

Beijerscheweg SWK (39) [112HM]

Beijerscheweg SWK (44) [112HM]

 

0 reacties

Auto te water na stuurfout langs de Beijerscheweg in Stolwijk
Schrijver:

 

 

Stolwijk – Vanavond rond 19:30 werd de politie opgeroepen voor een voertuig te water langs de Beijerscheweg in Stolwijk. De bestuurder was zijn auto uitgeklommen en belde zelf 112. Om deze reden werd er geen brandweer en ambulancedienst opgeroepen.

De automobilist naderde een tegenligger welke voor hem uitweek. De bestuurder kwam met een wiel in de berm terecht en voor dat de bestuurder het kon beseffen lag zijn auto al volledig naast de weg. Via de passagierskant kon hij uit het voertuig klimmen en hulp inschakelen. Zoals wel vaker de laatste weken zijn er momenteel een groot aantal lantaarnpalen buiten werking op de smalle Beijerscheweg. Mogelijk heeft dit een rol gespeeld bij het naast het wegdek terecht komen.

Er kwamen twee bergingswagens ter plaatse om het voertuig zonder schade uit het water te kunnen halen. Even na 21:00 was de auto eruit en geluk bij een ongeluk bleek dat de auto zelf verder kon rijden. Hierop kon iedereen weer retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

Beijerscheweg SWK (6) [112HM]

Beijerscheweg SWK (9) [112HM]

Beijerscheweg SWK (29) [112HM]

Beijerscheweg SWK (33) [112HM]

Beijerscheweg SWK (39) [112HM]

Beijerscheweg SWK (44) [112HM]

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!