Politie onderzoekt mysterieus ongeval Kosboulevard Rotterdam-Nesselande

donderdag 12 november 2015 08:33

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een mysterieus ongeval op de Kosboulevard in Rotterdam. Vannacht rond 01.00 uur kregen zij een melding dat er een aanrijding was gebeurd op straat in de wijk Nesselande. Langs het water werd een gewonde gevonden. Het slachtoffer zou een schuiver hebben gemaakt met een tweewielig voertuig.

Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend was kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het slachtoffer werd gestabiliseerd in een speciaal matras en vervolgens met flinke schaafwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeval want het voertuig waarover werd gesproken is niet aangetroffen. Ook is er geen helm gevonden. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt mysterieus ongeval Kosboulevard Rotterdam-Nesselande
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een mysterieus ongeval op de Kosboulevard in Rotterdam. Vannacht rond 01.00 uur kregen zij een melding dat er een aanrijding was gebeurd op straat in de wijk Nesselande. Langs het water werd een gewonde gevonden. Het slachtoffer zou een schuiver hebben gemaakt met een tweewielig voertuig.

Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend was kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het slachtoffer werd gestabiliseerd in een speciaal matras en vervolgens met flinke schaafwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeval want het voertuig waarover werd gesproken is niet aangetroffen. Ook is er geen helm gevonden. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!