Zes gewonden na ongeval op kruising Burgemeester van Heusdenlaan Vlaardingen (video)

donderdag 12 november 2015 08:39

Vlaardingen – Op een kruising van de Burgemeester van Heusdenlaan zijn donderdagmorgen omstreeks half zes, zes gewonden gevallen na een ongeval. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een flinke aanrijding tussen twee voertuigen. Één van de voertuigen kwam tegen een paal tot stilstand en de ander in de bosjes.

Omdat niet bekend was hoe ernstig de verwondingen waren, kwam naast vijf ambulances de brandweer ter plaatse. Deze heeft vervolgens een deur uit één van de voertuigen geknipt. Van de zes gewonden moesten er vier naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanwege dit onderzoek was de Burgemeester van Heusdenlaan enige tijd gedeeltelijk gestremd. Een berger heeft na het ongeval de voertuigen geborgen.

Bron & Video : Flashphoto

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zes gewonden na ongeval op kruising Burgemeester van Heusdenlaan Vlaardingen (video)
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Op een kruising van de Burgemeester van Heusdenlaan zijn donderdagmorgen omstreeks half zes, zes gewonden gevallen na een ongeval. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een flinke aanrijding tussen twee voertuigen. Één van de voertuigen kwam tegen een paal tot stilstand en de ander in de bosjes.

Omdat niet bekend was hoe ernstig de verwondingen waren, kwam naast vijf ambulances de brandweer ter plaatse. Deze heeft vervolgens een deur uit één van de voertuigen geknipt. Van de zes gewonden moesten er vier naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanwege dit onderzoek was de Burgemeester van Heusdenlaan enige tijd gedeeltelijk gestremd. Een berger heeft na het ongeval de voertuigen geborgen.

Bron & Video : Flashphoto

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!