File na over de kop geslagen auto A16 Rotterdam

vrijdag 13 november 2015 08:07

Rotterdam – Door een ongeval op de Parallelrijbaan van de A16 richting Rotterdam-Centrum is er file ontstaan. Een auto is door een nog onbekende oorzaak over de kop geslagen. Gelukkig was iedereen tijdig uit het voertuig.

Het ongeval ontstond tussen knooppunt Ridderster en de van Brienenoordbrug ter hoogte van de Cornelis van Beverenbrug. Achter het ongeval ontstond al snel 4km file.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Hendrikus

    Goed verhaal, lekker kort ook!

File na over de kop geslagen auto A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door een ongeval op de Parallelrijbaan van de A16 richting Rotterdam-Centrum is er file ontstaan. Een auto is door een nog onbekende oorzaak over de kop geslagen. Gelukkig was iedereen tijdig uit het voertuig.

Het ongeval ontstond tussen knooppunt Ridderster en de van Brienenoordbrug ter hoogte van de Cornelis van Beverenbrug. Achter het ongeval ontstond al snel 4km file.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!