Gewonde na auto over de kop Slachthuiskade Rotterdam

vrijdag 13 november 2015 08:00

Rotterdam – Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en het MMT rukten vanmorgen vroeg uit voor een ongeval op de Slachthuiskade. Aldaar was er een automobilist over de kop geslagen bij een éénzijdig ongeval en zich nog mogelijk in het voertuig bevinden. Ter plaatse bleek er geen sprake van een beknelling en geen zware verwondingen.

Ambulance personeel heeft het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallen analyse heeft een kort onderzoek gedaan. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Mogelijk is de automobilist tegen de trottoirbanden gereden en daarna over de kop geslagen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2121kl FMS_2123kl FMS_2125kl FMS_2126kl FMS_2128kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na auto over de kop Slachthuiskade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en het MMT rukten vanmorgen vroeg uit voor een ongeval op de Slachthuiskade. Aldaar was er een automobilist over de kop geslagen bij een éénzijdig ongeval en zich nog mogelijk in het voertuig bevinden. Ter plaatse bleek er geen sprake van een beknelling en geen zware verwondingen.

Ambulance personeel heeft het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallen analyse heeft een kort onderzoek gedaan. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Mogelijk is de automobilist tegen de trottoirbanden gereden en daarna over de kop geslagen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2121kl FMS_2123kl FMS_2125kl FMS_2126kl FMS_2128kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!