Vrouw gewond na steekpartij Sommelsdijkstraat Rotterdam

vrijdag 13 november 2015 18:53

Rotterdam – Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij was neergestoken op de Sommelsdijkstraat in de wijk Pendrecht. De vrouw liep door het incident meerdere verwondingen op en moest worden behandeld door verpleegkundigen van het Mobiel Medisch Team.

De vrouw is nadat ze was gestabiliseerd naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van haar verwondingen is onbekend. De politie begon een klopjacht naar de verdachte. In samenwerking met Team Paraatheid en de Hondenbrigade kon een verdachte in Rotterdam-Zuid worden aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gewond na steekpartij Sommelsdijkstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij was neergestoken op de Sommelsdijkstraat in de wijk Pendrecht. De vrouw liep door het incident meerdere verwondingen op en moest worden behandeld door verpleegkundigen van het Mobiel Medisch Team.

De vrouw is nadat ze was gestabiliseerd naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van haar verwondingen is onbekend. De politie begon een klopjacht naar de verdachte. In samenwerking met Team Paraatheid en de Hondenbrigade kon een verdachte in Rotterdam-Zuid worden aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!