Intocht Sinterklaas en zijn Pieten in Krimpen aan den IJssel

zaterdag 14 november 2015 20:45

Krimpen aan den IJssel – Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagmiddag weer aangekomen in Krimpen aan den IJssel. Vanuit Spanje per stoomboot is Sinterklaas en zijn gezelschap en heeft hij deze afgemeerd bij de haven van molen de Schelvenaer. Daar is hij ontvangen door vele honderden kinderen en burgemeester Lennie Huizer.

Na het welkomstwoord van de burgemeester neemt de Sint samen met zijn Pieten genoeg tijd voor de kinderen die naar de haven zijn gekomen. In het Krimpenerwaard College heeft de  Sinterklaas en zijn Pieten twee voorstellingen gegeven voor de kinderen.

Ten tijde van van de intocht waas de IJsseldijk tussen de Burgemeester Aalberslaan en Groenendaal afgesloten door het verkeer, verkeersregelaars hebben het verkeer in goede banen geleid. Ook vele andere vrijwilligers waren betrokken bij de intocht, EHBO vereniging Krimpen aan den IJssel, Reddingsbrigade Krimpen, muziekvereniging Concordia Krimpen en scouting Jan Willem Friso.

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0259

IMG_0194 IMG_0196 IMG_0318 IMG_0370 IMG_0379 IMG_0587 IMG_9044 IMG_9083 IMG_9281

 

0 reacties

Intocht Sinterklaas en zijn Pieten in Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagmiddag weer aangekomen in Krimpen aan den IJssel. Vanuit Spanje per stoomboot is Sinterklaas en zijn gezelschap en heeft hij deze afgemeerd bij de haven van molen de Schelvenaer. Daar is hij ontvangen door vele honderden kinderen en burgemeester Lennie Huizer.

Na het welkomstwoord van de burgemeester neemt de Sint samen met zijn Pieten genoeg tijd voor de kinderen die naar de haven zijn gekomen. In het Krimpenerwaard College heeft de  Sinterklaas en zijn Pieten twee voorstellingen gegeven voor de kinderen.

Ten tijde van van de intocht waas de IJsseldijk tussen de Burgemeester Aalberslaan en Groenendaal afgesloten door het verkeer, verkeersregelaars hebben het verkeer in goede banen geleid. Ook vele andere vrijwilligers waren betrokken bij de intocht, EHBO vereniging Krimpen aan den IJssel, Reddingsbrigade Krimpen, muziekvereniging Concordia Krimpen en scouting Jan Willem Friso.

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0259

IMG_0194 IMG_0196 IMG_0318 IMG_0370 IMG_0379 IMG_0587 IMG_9044 IMG_9083 IMG_9281

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!