Kinderen en invalide man gewond na ernstig ongeval G. Tjalmaweg N206 Valkenburg

zaterdag 14 november 2015 17:21

Valkenburg – Vanmiddag zijn om 16:00 uur de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een ongeval met beknelling op de Ingenieur G. Tjalmaweg – N206 in Valkenburg. Ter plaatse had een ernstige frontale botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Bij het ongeval raakte twee kinderen en een invalide man gewond. Ook het trauma team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om professionele medische hulp te bieden aan de slachtoffers.

Alle slachtoffers zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De ernst van de verwondingen zijn onbekend. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De politie doet hiervoor onderzoek. Het vermoeden bestaat dat een van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. De N206 is in beide richtingen afgesloten geweest voor de hulpverlening, onderzoek en de berging.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8023 IMG_8030 IMG_8053 IMG_8069 IMG_8086

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kinderen en invalide man gewond na ernstig ongeval G. Tjalmaweg N206 Valkenburg
Schrijver:

 

 

Valkenburg – Vanmiddag zijn om 16:00 uur de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een ongeval met beknelling op de Ingenieur G. Tjalmaweg – N206 in Valkenburg. Ter plaatse had een ernstige frontale botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Bij het ongeval raakte twee kinderen en een invalide man gewond. Ook het trauma team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om professionele medische hulp te bieden aan de slachtoffers.

Alle slachtoffers zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De ernst van de verwondingen zijn onbekend. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De politie doet hiervoor onderzoek. Het vermoeden bestaat dat een van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. De N206 is in beide richtingen afgesloten geweest voor de hulpverlening, onderzoek en de berging.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8023 IMG_8030 IMG_8053 IMG_8069 IMG_8086

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!