Reanimatie nadat persoon te water raakte President Kennedylaan Oegstgeest

zaterdag 14 november 2015 12:13

Oegstgeest – Zaterdagmorgen zijn even over half 11 de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding van een persoon te water aan de President Kennedylaan in Oegstgeest. Op locatie bleek een persoon aangetroffen te zijn in het water. Brandweer duikers zijn direct het water ingegaan waarop zij het slachtoffer naar de kant hebben gebracht.

Het ambulancepersoneel is direct de reanimatie gestart waarop het slachtoffer uiteindelijk onder politiebegeleiding is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe de persoon te water heeft kunnen raken is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar het incident.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_7948 IMG_7972 IMG_7988 IMG_8000

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Reanimatie nadat persoon te water raakte President Kennedylaan Oegstgeest
Schrijver:

 

 

Oegstgeest – Zaterdagmorgen zijn even over half 11 de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding van een persoon te water aan de President Kennedylaan in Oegstgeest. Op locatie bleek een persoon aangetroffen te zijn in het water. Brandweer duikers zijn direct het water ingegaan waarop zij het slachtoffer naar de kant hebben gebracht.

Het ambulancepersoneel is direct de reanimatie gestart waarop het slachtoffer uiteindelijk onder politiebegeleiding is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe de persoon te water heeft kunnen raken is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar het incident.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_7948 IMG_7972 IMG_7988 IMG_8000

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!