Thalys gestremd bij grens Nederland/Belgie na verdachte situatie Moerdijkbrug

zaterdag 14 november 2015 18:46

Moerdijk – De hogesnelheidstrein Thalys is zaterdag bij de Nederlands Belgische grens stilgezet doordat er een melding was van een verdachte situatie bij de Moerdijkbrug. Aldaar zouden er mannen in zwarte rubberbootjes zijn gezien.

De politie nam het zekere voor het onzekere en stremde al het verkeer wat over de brug moest. Ook Thalys werd daardoor gestremd. Uit onderzoek bleek het slechts te gaan om een paar vissers in een bootje. Hierop werd de brug weer vrijgegeven.

https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Thalys gestremd bij grens Nederland/Belgie na verdachte situatie Moerdijkbrug
Schrijver:

 

 

Moerdijk – De hogesnelheidstrein Thalys is zaterdag bij de Nederlands Belgische grens stilgezet doordat er een melding was van een verdachte situatie bij de Moerdijkbrug. Aldaar zouden er mannen in zwarte rubberbootjes zijn gezien.

De politie nam het zekere voor het onzekere en stremde al het verkeer wat over de brug moest. Ook Thalys werd daardoor gestremd. Uit onderzoek bleek het slechts te gaan om een paar vissers in een bootje. Hierop werd de brug weer vrijgegeven.

https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!