Tweede ongeval meerdere voertuigen in korte tijd G Tjalmaweg N206 Valkenburg

zaterdag 14 november 2015 18:30

Valkenburg Vanavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Torenvlietslaan in Valkenburg. Ter plaatse bleek er op de Ingenieur G. Tjalmaweg – N206 waar zo’n anderhalf uur eerder een ernstige aanrijding met meerdere gewonden plaatsvond wederom een ongeval te hebben plaatsgevonden, ditmaal tussen 5 voertuigen. Hierbij raakte één man gewond, hij is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.

In verband met deze en de eerder ernstig plaatsgevonden aanrijding was de gehele Ingenieur G. Tjalmaweg – N206 vanaf de Wassenaarseweg bij Katwijk en vanaf de Afrit A44 bij Leiden (transferium) afgesloten door de politie. Dit leidde tot een grote verkeerschaos aan de kant van Katwijk maar vooral aan de Leidse kant. Door de afsluting onstond er een grote file op de Plesmanlaan maar ook op de Afrit van de A44.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8181

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tweede ongeval meerdere voertuigen in korte tijd G Tjalmaweg N206 Valkenburg
Schrijver:

 

 

Valkenburg Vanavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Torenvlietslaan in Valkenburg. Ter plaatse bleek er op de Ingenieur G. Tjalmaweg – N206 waar zo’n anderhalf uur eerder een ernstige aanrijding met meerdere gewonden plaatsvond wederom een ongeval te hebben plaatsgevonden, ditmaal tussen 5 voertuigen. Hierbij raakte één man gewond, hij is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.

In verband met deze en de eerder ernstig plaatsgevonden aanrijding was de gehele Ingenieur G. Tjalmaweg – N206 vanaf de Wassenaarseweg bij Katwijk en vanaf de Afrit A44 bij Leiden (transferium) afgesloten door de politie. Dit leidde tot een grote verkeerschaos aan de kant van Katwijk maar vooral aan de Leidse kant. Door de afsluting onstond er een grote file op de Plesmanlaan maar ook op de Afrit van de A44.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8181

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!