Brandweer ontruimd 15 woningen na brand Korianderstraat Rotterdam-Hoogvliet (video)

zondag 15 november 2015 22:45

Rotterdam – Door een brand op de 2e verdieping van een flat zijn zondagavond ongeveer 15 woningen ontruimd. De brand brak uit in één van de woningen en was aan de voorzijde uitslaand. Hierdoor besloot de brandweer om de bewoners uit hun woningen te halen.

De brand ging gepaard met een behoorlijke rookontwikkeling. De betreffende woning is door de brand uitgebrand. Het is niet bekend of er daadwerkelijk sprake is van gewonden. Wel is er in ieder geval één ambulance onderweg.

later meer

Foto’s : Twitter @Rotterdam1971

CT4h1Z3WoAA2PGu CT4iBL1W4AAs9s- CT4iBIvWsAAIGrj CT4iBFEWcAEPah4

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer ontruimd 15 woningen na brand Korianderstraat Rotterdam-Hoogvliet (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door een brand op de 2e verdieping van een flat zijn zondagavond ongeveer 15 woningen ontruimd. De brand brak uit in één van de woningen en was aan de voorzijde uitslaand. Hierdoor besloot de brandweer om de bewoners uit hun woningen te halen.

De brand ging gepaard met een behoorlijke rookontwikkeling. De betreffende woning is door de brand uitgebrand. Het is niet bekend of er daadwerkelijk sprake is van gewonden. Wel is er in ieder geval één ambulance onderweg.

later meer

Foto’s : Twitter @Rotterdam1971

CT4h1Z3WoAA2PGu CT4iBL1W4AAs9s- CT4iBIvWsAAIGrj CT4iBFEWcAEPah4

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!