Dode op straat voor deur vluchtelingenopvang Snelliusweg Dordrecht

zondag 15 november 2015 15:29

Dordrecht – In de Snelliusstraat is een dode man op straat aangetroffen voor de deur van een tijdelijke vluchtelingen opvang. De man werd met meerdere zichtbare verwondingen aangetroffen naast een vrachtwagen. Hij bleek inmiddels al te zijn overleden.

De politie heeft de omgeving afgezet en doet ter plekke onderzoek. Of er een verband tussen het slachtoffer en de vluchtelingenopvang is, wordt nog onderzocht. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Foto’s : Johan van den Dool

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode op straat voor deur vluchtelingenopvang Snelliusweg Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – In de Snelliusstraat is een dode man op straat aangetroffen voor de deur van een tijdelijke vluchtelingen opvang. De man werd met meerdere zichtbare verwondingen aangetroffen naast een vrachtwagen. Hij bleek inmiddels al te zijn overleden.

De politie heeft de omgeving afgezet en doet ter plekke onderzoek. Of er een verband tussen het slachtoffer en de vluchtelingenopvang is, wordt nog onderzocht. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Foto’s : Johan van den Dool

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!