Politie en dierenverzorgers op zoek naar kleine roodharige Panda na ontsnapping Blijdorp

zondag 15 november 2015 10:15

Rotterdam – De politie en dierenverzorgers zijn op zoek naar een kleine roodharige pand. Het beestje is vannacht of vanmorgen vroeg ontsnapt uit zijn verblijf bij Diergaarde Blijdorp. Het beestje is mogelijk gespot rond het Centraal Station.

https://twitter.com/POL_Faust/status/665811419976323072

Door de zoekactie is ook het spoorverkeer gestremd meldt de NS, zij rijden niet vanwege een dier op het spoor. Meerdere medewerkers van de dierentuin en politie zijn op zoek naar het beestje.

Mocht u willen zoeken. Het beestje is te herkennen aan de grootte van een kleine hond. Hij is roodharig gekleurd en heeft vaak een wittige snuit. Het beestje is niet perse gevaarlijk. In Blijdorp kun je door het verblijf wandelen.

Kleine Panda in Blijdorp
Diergaarde Blijdorp heeft op dit moment drie kleine panda’s. Ter gelegenheid van het nieuwe verblijf mochten de Vrienden een naam bedenken voor vader en zoon. Jenny van Klei bedacht de namen die het uiteindelijk zijn geworden. De vader heet voortaan Hima (= Sneeuw en verwijst naar het Himalaya gebergte waarde kleine panda voorkomt). De zoon gaat voortaan door het leven met de naam Gawa (= Vreugdevol, gelukkig. Dit is een Tibetaanse naam).

Foto : Diergaarde Blijdorp

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie en dierenverzorgers op zoek naar kleine roodharige Panda na ontsnapping Blijdorp
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie en dierenverzorgers zijn op zoek naar een kleine roodharige pand. Het beestje is vannacht of vanmorgen vroeg ontsnapt uit zijn verblijf bij Diergaarde Blijdorp. Het beestje is mogelijk gespot rond het Centraal Station.

https://twitter.com/POL_Faust/status/665811419976323072

Door de zoekactie is ook het spoorverkeer gestremd meldt de NS, zij rijden niet vanwege een dier op het spoor. Meerdere medewerkers van de dierentuin en politie zijn op zoek naar het beestje.

Mocht u willen zoeken. Het beestje is te herkennen aan de grootte van een kleine hond. Hij is roodharig gekleurd en heeft vaak een wittige snuit. Het beestje is niet perse gevaarlijk. In Blijdorp kun je door het verblijf wandelen.

Kleine Panda in Blijdorp
Diergaarde Blijdorp heeft op dit moment drie kleine panda’s. Ter gelegenheid van het nieuwe verblijf mochten de Vrienden een naam bedenken voor vader en zoon. Jenny van Klei bedacht de namen die het uiteindelijk zijn geworden. De vader heet voortaan Hima (= Sneeuw en verwijst naar het Himalaya gebergte waarde kleine panda voorkomt). De zoon gaat voortaan door het leven met de naam Gawa (= Vreugdevol, gelukkig. Dit is een Tibetaanse naam).

Foto : Diergaarde Blijdorp

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!