Agent gewond na aanhouding verdachte Sapphostraat Rotterdam

dinsdag 17 november 2015 22:25

Rotterdam – Agenten hebben het dinsdagavond flink aan de stok gehad met een verdachte in de Sapphostraat die werd aangehouden. De man werd voor een nog onbekend feit aangehouden maar gaf zich niet zo snel gewonnen. Hij bedreigde de ter plaatse gekomen agenten en ging vervolgens vol in verzet bij zijn aanhouding.

Één agent raakte er door de aanhouding gewond. De andere agenten wisten de man te overmeesteren. De man is aangehouden en is overgebracht naar het bureau. Tegen hem wordt aangifte gedaan van mishandeling en bedreigen van agenten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agent gewond na aanhouding verdachte Sapphostraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben het dinsdagavond flink aan de stok gehad met een verdachte in de Sapphostraat die werd aangehouden. De man werd voor een nog onbekend feit aangehouden maar gaf zich niet zo snel gewonnen. Hij bedreigde de ter plaatse gekomen agenten en ging vervolgens vol in verzet bij zijn aanhouding.

Één agent raakte er door de aanhouding gewond. De andere agenten wisten de man te overmeesteren. De man is aangehouden en is overgebracht naar het bureau. Tegen hem wordt aangifte gedaan van mishandeling en bedreigen van agenten.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!