Gewonde na schietpartij, verdachte aangehouden Stinsstaat Heerlen

dinsdag 17 november 2015 23:00

Heerlen – Bij een schietpartij in de Stinsstraat is dinsdagavond omstreeks kwart voor negen één persoon gewond geraakt. De man werd neergeschoten en raakte dusdanig gewond dat er een ambulance ter plaatse moest komen om hem naar het ziekenhuis te brengen.

Ambulance medewerkers konden de man stabiliseren waarna hij met onbekende verwondingen met spoed is vervoerd. De politie heeft de omgeving afgezet en onderzoekt het incident. De politie kon na de schietpartij 1 verdachte aanhouden. Heeft u informatie over de schietpartij neem dan contact op met de politie.

 

0 reacties

Gewonde na schietpartij, verdachte aangehouden Stinsstaat Heerlen
Schrijver:

 

 

Heerlen – Bij een schietpartij in de Stinsstraat is dinsdagavond omstreeks kwart voor negen één persoon gewond geraakt. De man werd neergeschoten en raakte dusdanig gewond dat er een ambulance ter plaatse moest komen om hem naar het ziekenhuis te brengen.

Ambulance medewerkers konden de man stabiliseren waarna hij met onbekende verwondingen met spoed is vervoerd. De politie heeft de omgeving afgezet en onderzoekt het incident. De politie kon na de schietpartij 1 verdachte aanhouden. Heeft u informatie over de schietpartij neem dan contact op met de politie.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!