Kleine brand bij schoenmakersbedrijfje Vlamingstraat Zoetermeer

dinsdag 17 november 2015 21:57

Zoetermeer – Bij een orthopedisch schoenmakersbedrijf aan de Vlamingstraat heeft dinsdagavond een kleine brand gewoed in de werkplaats van het bedrijf. De brandweer rukte met spoed uit toen bleek dat er brand was ontstaan. Deze ging gepaard met behoorlijk wat rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het relatief kleine brandje snel te blussen. Niet veel later was de brand dan ook onder controle en kon de ruimte en de woning worden geventileerd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er vielen geen gewonden.

Foto’s : PBA Zoetermeer

DSC_0001 DSC_0005 DSC_0023 DSC_0033

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand bij schoenmakersbedrijfje Vlamingstraat Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Bij een orthopedisch schoenmakersbedrijf aan de Vlamingstraat heeft dinsdagavond een kleine brand gewoed in de werkplaats van het bedrijf. De brandweer rukte met spoed uit toen bleek dat er brand was ontstaan. Deze ging gepaard met behoorlijk wat rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het relatief kleine brandje snel te blussen. Niet veel later was de brand dan ook onder controle en kon de ruimte en de woning worden geventileerd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er vielen geen gewonden.

Foto’s : PBA Zoetermeer

DSC_0001 DSC_0005 DSC_0023 DSC_0033

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!