Veel wind en regen zet brandweer aan het werk in Nederland

dinsdag 17 november 2015 23:48

Landelijk – De harde wind die sinds dinsdagmiddag aan het waaien is zorgt ervoor dat de brandweer het drukker heeft als normaal. In de regio’s Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid is de brandweer al ongeveer 20 keer uitgerukt om onder andere omgevallen bomen te verwijderen. Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven.

In Zeeland, Noord & Zuid-Holland is er sprake van Code Oranje voor Extreem weer. De windstoten kunnen vannacht op zijn hoogste punt tijdens windkracht 8 110 tot 115km/u halen.

Bomen die nog bladeren hebben zijn zwaar door de regen en kunnen gemakkelijker omvallen. Ook heeft de brandweer meldingen van losgekomen dakpannen en andere materialen. Van echte grote schade was op het moment van schrijven nog geen sprake.

Heeft u foto’s? Mail ze dan naar redactie@nieuwsopbeeld.nl of ga naar nieuws insturen boven aan de pagina.

Foto : Dave Minderman

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel wind en regen zet brandweer aan het werk in Nederland
Schrijver:

 

 

Landelijk – De harde wind die sinds dinsdagmiddag aan het waaien is zorgt ervoor dat de brandweer het drukker heeft als normaal. In de regio’s Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid is de brandweer al ongeveer 20 keer uitgerukt om onder andere omgevallen bomen te verwijderen. Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven.

In Zeeland, Noord & Zuid-Holland is er sprake van Code Oranje voor Extreem weer. De windstoten kunnen vannacht op zijn hoogste punt tijdens windkracht 8 110 tot 115km/u halen.

Bomen die nog bladeren hebben zijn zwaar door de regen en kunnen gemakkelijker omvallen. Ook heeft de brandweer meldingen van losgekomen dakpannen en andere materialen. Van echte grote schade was op het moment van schrijven nog geen sprake.

Heeft u foto’s? Mail ze dan naar redactie@nieuwsopbeeld.nl of ga naar nieuws insturen boven aan de pagina.

Foto : Dave Minderman

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!