Brandweer rukt massaal uit voor persoon te water Meidoornveld Capelle a/d IJssel

woensdag 18 november 2015 20:06

Capelle aan den IJssel – De brandweer is woensdagavond massaal uitgerukt naar het Meidoornveld voor een mogelijke persoon te water. Er kwam een melding dat er een lampje was gezien en mogelijk iemand te water zou zijn geraakt.

De brandweer kwam vervolgens met duikers ter plaatse en stelde een onderzoek in. Eenmaal in het water bleek het alleen te gaan om een fietslampje. Hierop pakten de duikers weer in waarna de hulpverleners weer vertrokken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer rukt massaal uit voor persoon te water Meidoornveld Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer is woensdagavond massaal uitgerukt naar het Meidoornveld voor een mogelijke persoon te water. Er kwam een melding dat er een lampje was gezien en mogelijk iemand te water zou zijn geraakt.

De brandweer kwam vervolgens met duikers ter plaatse en stelde een onderzoek in. Eenmaal in het water bleek het alleen te gaan om een fietslampje. Hierop pakten de duikers weer in waarna de hulpverleners weer vertrokken.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!