Franse politie schiet op “terroristen” in Saint-Denis Frankrijk

woensdag 18 november 2015 08:41

Saint-Denis (FR) – In Frankrijk zijn sinds vanmorgen zware acties gestart in de strijd tegen terroristen. In Saint-Denis zou het mogelijke brein Abdelhamid Abaaoud achter de aanslag van afgelopen vrijdag zijn gevonden. De politie bestormt een appartement in het centrum van de plaats. Bij de actie zouden twee doden zijn gevallen. Één daarvan is volgens de franse media een vrouw die zichzelf opblies met een bomgordel. Ook zou een voorbijganger om het leven zijn gekomen Een scherpschutter zou een andere verdachte zijn neergeschoten. Naast de doden zouden er bij de actie ook vier agenten gewond zijn geraakt.

Het centrum van Saint-Denis is volledig afgezet. Zwaarbewapende agenten en het leger zijn aanwezig en sinds half vijf vanmorgen wordt er met tussenpozen geschoten. Er zouden inmiddels drie verdachten zijn aangehouden door de Franse politie. Bij de aanval waarbij er is geschoten zouden er ook zware knallen zijn gehoord. Deze waren mogelijk afkomstig van granaten.

Volgens de Franse media zou de mogelijke Salah Abdeslam ook aanwezig zijn in het appartement. Eerder werd er al naar hem gezocht in het Belgische Molenbeek. Hij bleek daar toen niet te zitten. Mogelijk zit hij dus in in het appartement wat is omsingeld door de politie. De actie vindt plaats in de voorstad van Parijs. Hier zouden de aanslagen afgelopen vrijdag hebben plaatsgevonden. Vanwege de politieacties blijven de scholen dicht en zijn een aantal openbare gebouwen gesloten. Inmiddels zou het weer een stuk rustiger zijn geworden. Wel zou er nog steeds één persoon zich bevinden in het appartement. 

 

https://twitter.com/Flup83/status/666881012077568000/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Franse politie schiet op “terroristen” in Saint-Denis Frankrijk
Schrijver:

 

 

Saint-Denis (FR) – In Frankrijk zijn sinds vanmorgen zware acties gestart in de strijd tegen terroristen. In Saint-Denis zou het mogelijke brein Abdelhamid Abaaoud achter de aanslag van afgelopen vrijdag zijn gevonden. De politie bestormt een appartement in het centrum van de plaats. Bij de actie zouden twee doden zijn gevallen. Één daarvan is volgens de franse media een vrouw die zichzelf opblies met een bomgordel. Ook zou een voorbijganger om het leven zijn gekomen Een scherpschutter zou een andere verdachte zijn neergeschoten. Naast de doden zouden er bij de actie ook vier agenten gewond zijn geraakt.

Het centrum van Saint-Denis is volledig afgezet. Zwaarbewapende agenten en het leger zijn aanwezig en sinds half vijf vanmorgen wordt er met tussenpozen geschoten. Er zouden inmiddels drie verdachten zijn aangehouden door de Franse politie. Bij de aanval waarbij er is geschoten zouden er ook zware knallen zijn gehoord. Deze waren mogelijk afkomstig van granaten.

Volgens de Franse media zou de mogelijke Salah Abdeslam ook aanwezig zijn in het appartement. Eerder werd er al naar hem gezocht in het Belgische Molenbeek. Hij bleek daar toen niet te zitten. Mogelijk zit hij dus in in het appartement wat is omsingeld door de politie. De actie vindt plaats in de voorstad van Parijs. Hier zouden de aanslagen afgelopen vrijdag hebben plaatsgevonden. Vanwege de politieacties blijven de scholen dicht en zijn een aantal openbare gebouwen gesloten. Inmiddels zou het weer een stuk rustiger zijn geworden. Wel zou er nog steeds één persoon zich bevinden in het appartement. 

 

https://twitter.com/Flup83/status/666881012077568000/

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!