Veteraan met PTSS dreigt woning op te blazen Severenplein Maastricht

woensdag 18 november 2015 08:57
0-09-13-wereldhavendagen-06.jpg

Maastricht – Een getraumatiseerde ex-militair heeft vanmorgen gedreigd zijn woning aan het Severenplein op te blazen. De veteraan belde de politie en vertelde dat hij zijn woning wilde opblazen. Diverse hulpdiensten gingen toen ter plaatse.

Diverse woningen in zijn directe omgeving werden ontruimd. Een arrestatieteam ging vervolgens de woning van de man binnen. Hij werd daar binnen aangehouden en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of hij verwondingen heeft opgelopen bij zijn aanhouding.

Volgens 1Limburg De man zou een posttraumatische stressstoornis hebben opgelopen na zijn uitzendingen naar Afghanistan. Na onderzoek bleek er geen gaskraan open te staan in de woning.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veteraan met PTSS dreigt woning op te blazen Severenplein Maastricht
Schrijver:

 

0-09-13-wereldhavendagen-06.jpg 

Maastricht – Een getraumatiseerde ex-militair heeft vanmorgen gedreigd zijn woning aan het Severenplein op te blazen. De veteraan belde de politie en vertelde dat hij zijn woning wilde opblazen. Diverse hulpdiensten gingen toen ter plaatse.

Diverse woningen in zijn directe omgeving werden ontruimd. Een arrestatieteam ging vervolgens de woning van de man binnen. Hij werd daar binnen aangehouden en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of hij verwondingen heeft opgelopen bij zijn aanhouding.

Volgens 1Limburg De man zou een posttraumatische stressstoornis hebben opgelopen na zijn uitzendingen naar Afghanistan. Na onderzoek bleek er geen gaskraan open te staan in de woning.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!