Meisje op fiets gewond na aanrijding met auto Zwaluwlaan Schiedam

donderdag 19 november 2015 19:55

Schiedam – Een meisje is donderdagavond gewond geraakt toen zij werd aangereden door een automobilist. Het meisje reed op de fiets op de Zwaluwlaan en werd door een nog onbekende oorzaak geschept. Het meisje kwam hard ten val en had dringend medische hulp nodig.

Voor de behandeling aan haar verwonding kwam er naast de ambulance ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Deze hebben samen het meisje gestabiliseerd en vermoedelijk met een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht. De politie sloot tijdens het onderzoek de weg af en bekijkt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s : Kevin Harkema (Mobiel)

20151119105133 20151119105120

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje op fiets gewond na aanrijding met auto Zwaluwlaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een meisje is donderdagavond gewond geraakt toen zij werd aangereden door een automobilist. Het meisje reed op de fiets op de Zwaluwlaan en werd door een nog onbekende oorzaak geschept. Het meisje kwam hard ten val en had dringend medische hulp nodig.

Voor de behandeling aan haar verwonding kwam er naast de ambulance ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Deze hebben samen het meisje gestabiliseerd en vermoedelijk met een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht. De politie sloot tijdens het onderzoek de weg af en bekijkt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s : Kevin Harkema (Mobiel)

20151119105133 20151119105120

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!