Politie onderzoekt overval op tankstation Gustoweg Rotterdam

donderdag 19 november 2015 20:04

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een overval op een tankstation aan de Gustoweg. Een man met een Antilliaans uiterlijk stapte het tankstation binnen bedreigde de Kassière met een nog onbekend wapen. De verdachte ging er vervolgens vandoor in de richting de Van Berckenrodestraat.

De politie startte direct een klopjacht op in de hoop de verdachte te kunnen pakken. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie heeft sporen veilig laten stellen in de hoop de dader te kunnen pakken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt overval op tankstation Gustoweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een overval op een tankstation aan de Gustoweg. Een man met een Antilliaans uiterlijk stapte het tankstation binnen bedreigde de Kassière met een nog onbekend wapen. De verdachte ging er vervolgens vandoor in de richting de Van Berckenrodestraat.

De politie startte direct een klopjacht op in de hoop de verdachte te kunnen pakken. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie heeft sporen veilig laten stellen in de hoop de dader te kunnen pakken.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!