Kaarsen zetten bijna woning in brand Eendrachtstraat Vlaardingen

vrijdag 20 november 2015 21:59

Vlaardingen – Een bewoner van een woning in de Eendrachtstraat schrok zich vanavond een hoedje bij thuiskomst. Toen deze de deur opende kwam hem allemaal rook tegemoet. Daarop werd vervolgens snel de brandweer gebeld.

De brandweer kwam vervolgens met spoed ter plaatse. Ondertussen had de bewoner al water over een paar kaarsen op de openhaard gegooid. Deze waren gaan smelten waardoor er rookontwikkeling ontstand. De inmiddels ter plaatse gekomen brandweer heeft de woning geventileerd.

Foto’s : Erik Terpstra

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kaarsen zetten bijna woning in brand Eendrachtstraat Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een bewoner van een woning in de Eendrachtstraat schrok zich vanavond een hoedje bij thuiskomst. Toen deze de deur opende kwam hem allemaal rook tegemoet. Daarop werd vervolgens snel de brandweer gebeld.

De brandweer kwam vervolgens met spoed ter plaatse. Ondertussen had de bewoner al water over een paar kaarsen op de openhaard gegooid. Deze waren gaan smelten waardoor er rookontwikkeling ontstand. De inmiddels ter plaatse gekomen brandweer heeft de woning geventileerd.

Foto’s : Erik Terpstra

image

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!