Man met epileptische aanval verzint schietpartij voor deur Erasmus MC Rotterdam

vrijdag 20 november 2015 18:33

Rotterdam – Een man is op ongeveer honderd meter voor de deur van het Erasmus MC aan de ‘s-Gravendijkwal zwaargewond aan zijn hoofd geraakt. De man zou tijdens een epileptische aanval hard zijn gevallen en verzon daarbij dat hij was neergeschoten.

De man is door medisch personeel behandeld en direct opgenomen in het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie startte een onderzoek om te kijken of er geen sprake was van een schietpartij. Nadat er geen sporen waren gevonden biechtte de man het verhaal op.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man met epileptische aanval verzint schietpartij voor deur Erasmus MC Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is op ongeveer honderd meter voor de deur van het Erasmus MC aan de ‘s-Gravendijkwal zwaargewond aan zijn hoofd geraakt. De man zou tijdens een epileptische aanval hard zijn gevallen en verzon daarbij dat hij was neergeschoten.

De man is door medisch personeel behandeld en direct opgenomen in het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie startte een onderzoek om te kijken of er geen sprake was van een schietpartij. Nadat er geen sporen waren gevonden biechtte de man het verhaal op.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!