Burgemeester Aboutaleb uit voorzorg in veiligheid gebracht na aantreffen verdachte Belgische Auto Westersingel Rotterdam (video)

vrijdag 20 november 2015 00:14

Rotterdam – Burgemeester Aboutaleb is donderdagavond uit een restaurant gehaald nadat er een verdachte auto op de Westersingel was aangetroffen. De auto was bij de grensovergang Hazeldonk herkend door een ANPR-camera en vervolgens nog een keer in Rotterdam. Agenten troffen de auto aan op de Westersingel en hebben op dat moment de burgemeester uit het restaurant aan de Westersingel gehaald waar hij op dat moment aan het eten was.

Medewerkers van het Arrestatieteam kwamen ter plaatse om de situatie te ondersteunen. De politie heeft vervolgens een witte Mercedes onderzocht die daar verlaten geparkeerd stond. In de omgeving werden er drie mannen die mogelijk iets met de auto hadden te maken gearresteerd.

Waarom de auto is opgemerkt kon een politiewoordvoerster nog niet vertellen. Ook de reden van de aanhouding is niet bekend. Na het onderzoek in de auto werden alle afzettingen opgeheven toen bleek dat er geen sprake was van een gevaarlijke situatie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2166kl FMS_2158kl FMS_2156kl FMS_2152kl FMS_2149kl FMS_2137kl FMS_2135kl FMS_2134kl

 

0 reacties

Burgemeester Aboutaleb uit voorzorg in veiligheid gebracht na aantreffen verdachte Belgische Auto Westersingel Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Burgemeester Aboutaleb is donderdagavond uit een restaurant gehaald nadat er een verdachte auto op de Westersingel was aangetroffen. De auto was bij de grensovergang Hazeldonk herkend door een ANPR-camera en vervolgens nog een keer in Rotterdam. Agenten troffen de auto aan op de Westersingel en hebben op dat moment de burgemeester uit het restaurant aan de Westersingel gehaald waar hij op dat moment aan het eten was.

Medewerkers van het Arrestatieteam kwamen ter plaatse om de situatie te ondersteunen. De politie heeft vervolgens een witte Mercedes onderzocht die daar verlaten geparkeerd stond. In de omgeving werden er drie mannen die mogelijk iets met de auto hadden te maken gearresteerd.

Waarom de auto is opgemerkt kon een politiewoordvoerster nog niet vertellen. Ook de reden van de aanhouding is niet bekend. Na het onderzoek in de auto werden alle afzettingen opgeheven toen bleek dat er geen sprake was van een gevaarlijke situatie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2166kl FMS_2158kl FMS_2156kl FMS_2152kl FMS_2149kl FMS_2137kl FMS_2135kl FMS_2134kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!