Burgemeester Aboutaleb uit voorzorg in veiligheid gebracht na aantreffen verdachte Belgische Auto Westersingel Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Burgemeester Aboutaleb is donderdagavond uit een restaurant gehaald nadat er een verdachte auto op de Westersingel was aangetroffen. De auto was bij de grensovergang Hazeldonk herkend door een ANPR-camera en vervolgens nog een keer in Rotterdam. Agenten troffen de auto aan op de Westersingel en hebben op dat moment de burgemeester uit het restaurant aan de Westersingel gehaald waar hij op dat moment aan het eten was.

Medewerkers van het Arrestatieteam kwamen ter plaatse om de situatie te ondersteunen. De politie heeft vervolgens een witte Mercedes onderzocht die daar verlaten geparkeerd stond. In de omgeving werden er drie mannen die mogelijk iets met de auto hadden te maken gearresteerd.

- Advertisement -

Waarom de auto is opgemerkt kon een politiewoordvoerster nog niet vertellen. Ook de reden van de aanhouding is niet bekend. Na het onderzoek in de auto werden alle afzettingen opgeheven toen bleek dat er geen sprake was van een gevaarlijke situatie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2166kl FMS_2158kl FMS_2156kl FMS_2152kl FMS_2149kl FMS_2137kl FMS_2135kl FMS_2134kl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...