Hulpdiensten rukken massaal uit voor auto over de kop in sloot Haagse Schouwweg Leiden

zaterdag 21 november 2015 11:35

Vannacht omstreeks 0:35 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding van een voertuig te water aan de Haagse Schouwweg in Leiden.

Alle inzittenden van het voertuig wisten veilig, mede door de hulp van omstanders uit het water te komen. Ook de traumahelikopter is voor het incident gealarmeerd. Deze werd echter al snel gecanceld toen bleek dat er geen ernstig gewonden waren. Een persoon is uiteindelijk met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, een ander persoon is door de politie meegenomen om op het bureau een verklaring af te leggen.

Hoe het voertuig te water heeft kunnen raken is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8629

IMG_8631

IMG_8632

IMG_8636IMG_8651

IMG_8654

IMG_8659

 

0 reacties

Hulpdiensten rukken massaal uit voor auto over de kop in sloot Haagse Schouwweg Leiden
Schrijver:

 

 

Vannacht omstreeks 0:35 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding van een voertuig te water aan de Haagse Schouwweg in Leiden.

Alle inzittenden van het voertuig wisten veilig, mede door de hulp van omstanders uit het water te komen. Ook de traumahelikopter is voor het incident gealarmeerd. Deze werd echter al snel gecanceld toen bleek dat er geen ernstig gewonden waren. Een persoon is uiteindelijk met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, een ander persoon is door de politie meegenomen om op het bureau een verklaring af te leggen.

Hoe het voertuig te water heeft kunnen raken is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8629

IMG_8631

IMG_8632

IMG_8636IMG_8651

IMG_8654

IMG_8659

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!