Vrachtwagenchauffeur overvallen Leidsedreef Leiderdorp

zaterdag 21 november 2015 11:40

Vannacht is er omstreeks 0:45 uur een vrachtwagenchauffeur overvallen aan de Leidsedreef in Leiderdorp. De vrachtwagenchauffeur had zijn vrachtwagen op Leidsedreef geparkeerd, wat daar vaker ‘s-avonds word gedaan.

De politie heeft na de overval direct plaats delict gemaakt. Of er bij de overval iets buit is gemaakt is niet bekend. Ook is onbekend hoe het met de vrachtwagenchauffeur gaat. De technische recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de overval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8663

IMG_8664

IMG_8666

 

0 reacties

Vrachtwagenchauffeur overvallen Leidsedreef Leiderdorp
Schrijver:

 

 

Vannacht is er omstreeks 0:45 uur een vrachtwagenchauffeur overvallen aan de Leidsedreef in Leiderdorp. De vrachtwagenchauffeur had zijn vrachtwagen op Leidsedreef geparkeerd, wat daar vaker ‘s-avonds word gedaan.

De politie heeft na de overval direct plaats delict gemaakt. Of er bij de overval iets buit is gemaakt is niet bekend. Ook is onbekend hoe het met de vrachtwagenchauffeur gaat. De technische recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de overval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8663

IMG_8664

IMG_8666

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!