Kleine brand in kelder Groothandelsgebouw Stationsplein Rotterdam

zondag 22 november 2015 23:27

Rotterdam – In het groothandelsgebouw aan het Stationsplein heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. De brandweer rukte uit nadat er rook was waargenomen door het automatisch brandmeldsysteem. Al snel bleek er daadwerkelijk sprake van brand.

Als ondersteuning kwamen er nog drie extra voertuigen ter plaatse. De brand bleek te woedden in de kelder van het gebouw. Het brandje kon vervolgens door de toegesnelde brandweerlieden worden geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer ventileert nu diverse ruimtes.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in kelder Groothandelsgebouw Stationsplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In het groothandelsgebouw aan het Stationsplein heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. De brandweer rukte uit nadat er rook was waargenomen door het automatisch brandmeldsysteem. Al snel bleek er daadwerkelijk sprake van brand.

Als ondersteuning kwamen er nog drie extra voertuigen ter plaatse. De brand bleek te woedden in de kelder van het gebouw. Het brandje kon vervolgens door de toegesnelde brandweerlieden worden geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer ventileert nu diverse ruimtes.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!