Dode na brand in woning Spechtstraat Hilversum

maandag 23 november 2015 08:18

Hilversum – Bij een woningbrand is maandagmorgen een bewoner om het leven gekomen. De brandweer rukte uit voor een brand in het huis en trof een behoorlijke vlammenzee aan. Één van de bewoners stond buiten bij aankomst van de brandweer en gaf aan dat er nog iemand binnen was.

Terwijl de brandweer de vuurzee bestreedt werd er gezocht naar het slachtoffer. Deze werd al snel gevonden maar bleek reeds te zijn overleden. De brandweer had het vuur erna snel onder controle. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. De politie kon nog niet vertellen of het slachtoffer een man of een vrouw betreft.

https://twitter.com/Modswatje/status/668689301031542784

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na brand in woning Spechtstraat Hilversum
Schrijver:

 

 

Hilversum – Bij een woningbrand is maandagmorgen een bewoner om het leven gekomen. De brandweer rukte uit voor een brand in het huis en trof een behoorlijke vlammenzee aan. Één van de bewoners stond buiten bij aankomst van de brandweer en gaf aan dat er nog iemand binnen was.

Terwijl de brandweer de vuurzee bestreedt werd er gezocht naar het slachtoffer. Deze werd al snel gevonden maar bleek reeds te zijn overleden. De brandweer had het vuur erna snel onder controle. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. De politie kon nog niet vertellen of het slachtoffer een man of een vrouw betreft.

https://twitter.com/Modswatje/status/668689301031542784

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!