Maaltijdkoerier geplet tussen twee auto’s bij kop-straat aanrijding Slotlaan Capelle aan den IJssel

dinsdag 24 november 2015 20:02

Capelle aan den IJssel – Een maaltijdbezorger heeft vanavond mazzel gehad bij een aanrijding op de Slotlaan. De koerier werd met zijn scooter door een nog onbekende oorzaak geplet tussen twee personenvoertuigen toen deze op elkaar reden.

De bestuurder van de scooter raakte wel gewond maar zijn verwondingen blijken enigzins mee te vallen. Een ambulance kwam ter plaatse om hem naar het ziekenhuis te brengen. De drie automobilisten raakten niet gewond.

De politie onderzoekt hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De bestelling van de klant had het ongeval niet overleefd.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Maaltijdkoerier geplet tussen twee auto’s bij kop-straat aanrijding Slotlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een maaltijdbezorger heeft vanavond mazzel gehad bij een aanrijding op de Slotlaan. De koerier werd met zijn scooter door een nog onbekende oorzaak geplet tussen twee personenvoertuigen toen deze op elkaar reden.

De bestuurder van de scooter raakte wel gewond maar zijn verwondingen blijken enigzins mee te vallen. Een ambulance kwam ter plaatse om hem naar het ziekenhuis te brengen. De drie automobilisten raakten niet gewond.

De politie onderzoekt hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De bestelling van de klant had het ongeval niet overleefd.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!