Politie onderzoekt overval Eedenstraat Zwijndrecht

dinsdag 24 november 2015 21:48

Een woning aan de Eendenstraat in Zwijndrecht is dinsdagavond rond 20:30 uur overvallen door twee mannen. De overvallers dreigden tijdens de overval met een vuurwapen. Zij gingen er met een onbekende buit vandoor.

De politie is gelijk een zoekactie gestart naar de daders. De mannen zijn ongeveer 20 jaar oud, licht getint en rond de 1.70 meter lang. Ook heeft de politie in en om de woning sporenonderzoek verricht.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt overval Eedenstraat Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Een woning aan de Eendenstraat in Zwijndrecht is dinsdagavond rond 20:30 uur overvallen door twee mannen. De overvallers dreigden tijdens de overval met een vuurwapen. Zij gingen er met een onbekende buit vandoor.

De politie is gelijk een zoekactie gestart naar de daders. De mannen zijn ongeveer 20 jaar oud, licht getint en rond de 1.70 meter lang. Ook heeft de politie in en om de woning sporenonderzoek verricht.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!