Brandweer druk met geklapte gas transportleiding Burgemeester Baumannlaan Rotterdam

woensdag 25 november 2015 12:37

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht zijn handen vol gehad aan een gaslekkage op de kruising Burgemeester Baumannlaan met de Prins Mauritssingel. In de straat was een transportleiding gesprongen. Hierdoor was er sprake van een flinke gaswolk.

De brandweer heeft met waterschermen de gaswolk neergeslagen. Medewerkers van Joulz & Stedin hebben de toevoer naar de leiding afgesloten. De woningen in de omgeving hadden geen last van de lekkage. Wel werd hen geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer druk met geklapte gas transportleiding Burgemeester Baumannlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht zijn handen vol gehad aan een gaslekkage op de kruising Burgemeester Baumannlaan met de Prins Mauritssingel. In de straat was een transportleiding gesprongen. Hierdoor was er sprake van een flinke gaswolk.

De brandweer heeft met waterschermen de gaswolk neergeslagen. Medewerkers van Joulz & Stedin hebben de toevoer naar de leiding afgesloten. De woningen in de omgeving hadden geen last van de lekkage. Wel werd hen geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!