Man (61) met lijk in auto meldt zich op politiebureau in Maarssen

woensdag 25 november 2015 12:43

Maarssen – Een 61-jarige man uit Utrecht heeft dinsdagavond wel een heel bijzondere melding gemaakt aan het politiebureau in Maarssen. De politie ging poolshoogte nemen bij de auto en trof inderdaad een reeds overleden man aan in zijn auto. De 61-jarige Utrechter werd vervolgens aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van de man.

De politie startte vervolgens een Forensisch Onderzoek in zijn woning aan de Valparaisodreef in de wijk Overvecht. Ook een stuk van de parkeerplaats bij de flat was afgezet. De politie zegt onderzoek te doen naar de identiteit van de overleden man. Zij denken dat het gaat om een 53-jarige inwoner van Maarssen., Deze was sinds zaterdag als vermist opgegeven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (61) met lijk in auto meldt zich op politiebureau in Maarssen
Schrijver:

 

 

Maarssen – Een 61-jarige man uit Utrecht heeft dinsdagavond wel een heel bijzondere melding gemaakt aan het politiebureau in Maarssen. De politie ging poolshoogte nemen bij de auto en trof inderdaad een reeds overleden man aan in zijn auto. De 61-jarige Utrechter werd vervolgens aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van de man.

De politie startte vervolgens een Forensisch Onderzoek in zijn woning aan de Valparaisodreef in de wijk Overvecht. Ook een stuk van de parkeerplaats bij de flat was afgezet. De politie zegt onderzoek te doen naar de identiteit van de overleden man. Zij denken dat het gaat om een 53-jarige inwoner van Maarssen., Deze was sinds zaterdag als vermist opgegeven.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!