BMW vliegt spontaan in brand op snelweg A16 bij Zwijndrecht

zaterdag 28 november 2015 19:42

Zwijndrecht – Een automobilist heeft zaterdagavond op “hete kolen” gezeten toen hij op de A16 richting Dordrecht reed. Ineens was er een brandgeur te ruiken en al snel bleek de auto aan de achterzijde in brand te staan. De automobilist wist op tijd uit het voertuig te komen en belde de brandweer.

Deze kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de BMW van de onfortuinlijke automobilist volledig door de brand werd verwoest. Nadat de brand was geblust heeft een berger het wrak geborgen. Ten tijde van de brand was er in ieder geval één rijstrook afgesloten.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

DSC_5588 DSC_5574

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

BMW vliegt spontaan in brand op snelweg A16 bij Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een automobilist heeft zaterdagavond op “hete kolen” gezeten toen hij op de A16 richting Dordrecht reed. Ineens was er een brandgeur te ruiken en al snel bleek de auto aan de achterzijde in brand te staan. De automobilist wist op tijd uit het voertuig te komen en belde de brandweer.

Deze kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de BMW van de onfortuinlijke automobilist volledig door de brand werd verwoest. Nadat de brand was geblust heeft een berger het wrak geborgen. Ten tijde van de brand was er in ieder geval één rijstrook afgesloten.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

DSC_5588 DSC_5574

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!