Flinke schade en gewonde na ongeval Meent Rotterdam

zaterdag 28 november 2015 01:25

Rotterdam – Op de Meent heeft 00.10 uur een ongeval plaats gevonden tussen twee automobilist. Door een voorrangsfout ontstond er een aanrijding waarbij één van de automobilisten zo hard werd geramd dat deze op de brug tot stilstand kwam met haar voertuig. Omdat de inzittende mogelijk bekneld zou zitten kwam de brandweer met spoed ter plaatse.

Bij aankomst bleken de inzittenden niet bekneld te zitten. De brandweer heeft dan ook alleen hand en spandiensten verleend. Een vrouw zou voor controle naar het ziekenhuis zijn gebracht. De twee in de andere auto kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. De schade aan beide voertuigen is groot.

Foto’s : Jeffrey & Wendy Jacobs

FMS_2185kl FMS_2187kl FMS_2190kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke schade en gewonde na ongeval Meent Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Meent heeft 00.10 uur een ongeval plaats gevonden tussen twee automobilist. Door een voorrangsfout ontstond er een aanrijding waarbij één van de automobilisten zo hard werd geramd dat deze op de brug tot stilstand kwam met haar voertuig. Omdat de inzittende mogelijk bekneld zou zitten kwam de brandweer met spoed ter plaatse.

Bij aankomst bleken de inzittenden niet bekneld te zitten. De brandweer heeft dan ook alleen hand en spandiensten verleend. Een vrouw zou voor controle naar het ziekenhuis zijn gebracht. De twee in de andere auto kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. De schade aan beide voertuigen is groot.

Foto’s : Jeffrey & Wendy Jacobs

FMS_2185kl FMS_2187kl FMS_2190kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!