Man springt zijn hond achterna en raakt onderkoeld Oude Maas Zwijndrecht

zaterdag 28 november 2015 15:30

Een man is zaterdagmiddag rond 15:00 uur zijn hond achterna gesprongen in de Oude Maas bij Zwijndrecht. Hij probeerde zijn hond uit het water te halen. Vissers die met hun bootje in de buurt waren hebben de man met zijn hond uit het water gehaald. De brandweer stond klaar om hen op te vangen.

De man raakte onderkoeld en is door ambulancepersoneel verzorgd. De politie nam de zorg voor de hond over, die maakt het goed.

Foto’s: Martijn de Vries Hulpverlening.nl

DSC_5520

DSC_5525

DSC_5531

DSC_5553

 

0 reacties

Man springt zijn hond achterna en raakt onderkoeld Oude Maas Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Een man is zaterdagmiddag rond 15:00 uur zijn hond achterna gesprongen in de Oude Maas bij Zwijndrecht. Hij probeerde zijn hond uit het water te halen. Vissers die met hun bootje in de buurt waren hebben de man met zijn hond uit het water gehaald. De brandweer stond klaar om hen op te vangen.

De man raakte onderkoeld en is door ambulancepersoneel verzorgd. De politie nam de zorg voor de hond over, die maakt het goed.

Foto’s: Martijn de Vries Hulpverlening.nl

DSC_5520

DSC_5525

DSC_5531

DSC_5553

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!