Meerdere personen bekneld na ongeval N209 Hoefweg Bleiswijk

zaterdag 28 november 2015 19:31

Bleiswijk – Op het viaduct van de Hoefweg N209 over de snelweg A12 heeft zaterdagmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. Door een nog onbekende oorzaak werd een andere automobilist geramd door een afslaand voertuig. Door de klap kwamen daardoor enkele mensen bekneld te zitten in het voertuig.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Zowel de de brandweer van Zoetermeer en Bleiswijk waren aanwezig om de slachtoffers uit het wrak te knippen. Nadat ze waren bevrijdt zijn deze met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s : Norbert Verhoeff

EKcpN0yS K9OQ4ACF ++RZaVC6 CsUKWe_y

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meerdere personen bekneld na ongeval N209 Hoefweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Op het viaduct van de Hoefweg N209 over de snelweg A12 heeft zaterdagmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. Door een nog onbekende oorzaak werd een andere automobilist geramd door een afslaand voertuig. Door de klap kwamen daardoor enkele mensen bekneld te zitten in het voertuig.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Zowel de de brandweer van Zoetermeer en Bleiswijk waren aanwezig om de slachtoffers uit het wrak te knippen. Nadat ze waren bevrijdt zijn deze met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s : Norbert Verhoeff

EKcpN0yS K9OQ4ACF ++RZaVC6 CsUKWe_y

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!