Belg rijdt door struiken en komt tot stilstand in tuin Plantageweg Zwijndrecht

maandag 30 november 2015 23:55

Zwijndrecht – Een Belgische auto met drie inzittenden is maandagavond tot stilstand gekomen in een tuin aan de Plantageweg. De automobilist had vermoedelijk te snel gereden en raakte bij een kruising van de weg af.

De bestuurder kwam tot stilstand in een tuin nadat deze dwars door de struiken om vervolgens over een stuk gras en wederom door struiken gereden te zijn. De bestuurder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De politie  is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Mogelijk is er te snel gereden waarna de bestuurder de macht over het stuur is verloren.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Belg rijdt door struiken en komt tot stilstand in tuin Plantageweg Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een Belgische auto met drie inzittenden is maandagavond tot stilstand gekomen in een tuin aan de Plantageweg. De automobilist had vermoedelijk te snel gereden en raakte bij een kruising van de weg af.

De bestuurder kwam tot stilstand in een tuin nadat deze dwars door de struiken om vervolgens over een stuk gras en wederom door struiken gereden te zijn. De bestuurder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De politie  is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Mogelijk is er te snel gereden waarna de bestuurder de macht over het stuur is verloren.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!