Auto rijdt tegen paal Ketensedijk afrit Algerabrug Capelle

dinsdag 1 december 2015 10:44

Capelle aan den IJssel – Aan de Ketensedijk heeft er dinsdagmorgen een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden waar een auto tegen een paal aangereden is. Brandweer, politie en ambulance zijn hierbij opgeroepen voor een mogelijke beknelling.

De bestuurder is bij de aanrijding licht gewond geraakt en voor verdere behandeling overgebracht per ambulance naar ziekenhuis in de omgeving. Schade aan de auto was fors en is door een  bergingsbedrijf afgesleept, de politie heeft de wegdek gereinigd.  Het verkeer heeft weinig hinder gehad van het ongeval.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

IMG_1246 IMG_1247 IMG_1249 IMG_1253 IMG_1255 IMG_1258

 

 

0 reacties

Auto rijdt tegen paal Ketensedijk afrit Algerabrug Capelle
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Aan de Ketensedijk heeft er dinsdagmorgen een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden waar een auto tegen een paal aangereden is. Brandweer, politie en ambulance zijn hierbij opgeroepen voor een mogelijke beknelling.

De bestuurder is bij de aanrijding licht gewond geraakt en voor verdere behandeling overgebracht per ambulance naar ziekenhuis in de omgeving. Schade aan de auto was fors en is door een  bergingsbedrijf afgesleept, de politie heeft de wegdek gereinigd.  Het verkeer heeft weinig hinder gehad van het ongeval.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

IMG_1246 IMG_1247 IMG_1249 IMG_1253 IMG_1255 IMG_1258

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!