Fietser zwaargewond na aanrijding met auto Industrieweg Vlaardingen

dinsdag 1 december 2015 19:36

Vlaardingen –  Een fietser is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden door een automobilist op de Industrieweg. Door een nog onbekende oorzaak zag de automobilist de fietser bij het oversteken over het hoofd en schepte deze.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Vervolgens is het slachtoffer buiten bewustzijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser zwaargewond na aanrijding met auto Industrieweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen –  Een fietser is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden door een automobilist op de Industrieweg. Door een nog onbekende oorzaak zag de automobilist de fietser bij het oversteken over het hoofd en schepte deze.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Vervolgens is het slachtoffer buiten bewustzijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!