Politie doet onderzoek na vondst dode man Bertrand Russellplaats Rotterdam

dinsdag 1 december 2015 19:28

Rotterdam – De politie is dinsdagavond een onderzoek gestart in een flatwoning aan de Bertrand Russellplaats. In de flat is het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Omdat niet helemaal duidelijk is hoe de man om het leven is gekomen is een forensisch team aanwezig van de politie.

Het Forensisch Team doet sporenonderzoek naar de eventuele toedracht van de dood van de man. De politie hoopt later meer te kunnen vertellen. Op dit moment wordt er nog niets uitgesloten.

UPDATE : 22:52 na onderzoek blijkt de man niet door een misdrijf om het leven te zijn gekomen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie doet onderzoek na vondst dode man Bertrand Russellplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is dinsdagavond een onderzoek gestart in een flatwoning aan de Bertrand Russellplaats. In de flat is het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Omdat niet helemaal duidelijk is hoe de man om het leven is gekomen is een forensisch team aanwezig van de politie.

Het Forensisch Team doet sporenonderzoek naar de eventuele toedracht van de dood van de man. De politie hoopt later meer te kunnen vertellen. Op dit moment wordt er nog niets uitgesloten.

UPDATE : 22:52 na onderzoek blijkt de man niet door een misdrijf om het leven te zijn gekomen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!